Travel BookingTravel Booking

HELIOS TRAVEL AGJENSIA TURISTIKE !
CDO DITE NISJE NGA SHQIPERIA PER NE ITALI ME LINJE TE RREGULL
LINJA E RREGULL ME NISJE NGA DURRESI DHE VLORA PER NE ITALI CDO DITE LINJE TOKESORE DHE DETARE.

  HELIOS TRAVEL JEMI NE !
 
  HELIOS TRAVEL është nje kompani autobusash me qendër në Itali e cila ofron udhëtime me autobus nga Italia për në Shqipëri e anasjelltas.

Mbulojmë pjesën më të madhe të qyteteve italiane e shqiptare. Gjithashtu organizojmë udhëtime turistike për në Shqipëri e vejmë në dispozicion autobusat për udhëtime turistike në të gjithë Europën.

Përse te udhëtosh me HELIOS TRAVEL ?
Komoditet. Udhëtohet lirshëm dhe pa strese, pasi nuk duhet të zhvendosni valixhet tuaja si në rastet e trenave. Autobusi është me klimatizator, TV dhe i përgjigjet nevojave të ndryshme të udhëtarëve.
Kursen kohë dhe para. Çmimet përfshijne edhe udhëtimin me traget. Çmimi i udhëtimit është i barabartë me çmimet e trenit.