Travel BookingTravel Booking

DESTINACIONET QE KRYEN LINJA E AUTOBUSAVE!
Oraret e udhetimit jane cdo dite me nisje nga vlora edhe nga durresi
LINJA edhe tokesore dhe detare.

     LISTA E DESTINACIONEVE JANE ME LINJE NGA DURRESI DHE NGA VLORA...
  NGA DURRESI NGA VLORA
  DURRES-AREZZO
DURRES-AVELINO
DURRES-BARI
DURRES-CASERTA
DURRES-FIRENZE
DURRES-FROSINONE
DURRES-GENOVA
DURRES-LA SPEZIA
DURRES-LUCCA
DURRES-MONTECATINI
DURRES-NAPOLI
DURRES-ORTE
DURRES-PERUGIA
DURRES-PISA
DURRES-PRATO
DURRES-ROME
DURRES-SAVONA
DURRES-TERNI
DURRES-TODI
DURRES-VALDARNO
VLORE-AREZZO
VLORE-AVELINO
VLORE-BARI
VLORE-CASERTA
VLORE-FIRENZE
VLORE-FROSINONE
VLORE-GENOVA
VLORE-LA SPEZIA
VLORE-LUCCA
VLORE-MONTECATINI
VLORE-NAPOLI
VLORE-ORTE
VLORE-PERUGIA
VLORE-PISA
VLORE-PRATO
VLORE-ROME
VLORE-SAVONA
VLORE-TERNI
VLORE-TODI
VLORE-VALDARNO
VLORE-BRINDIZI