Travel BookingTravel Booking

HELIOS TRAVEL RREGULLORE PER AGJENSITE !
KOMPANIA OFRONE KONTRATE BASHKPUNIMI ME AGJENSITE TJERA NE SHQIPERI NE GJITHA QYTETET.
FILLIMISHT QE TE JENI PJESE E KOMPANISE TELEFONO NE NUMRAT E CALLCENTER OSE EMAIL.

  RREGULLORE AGJENT
  RREGULLORE E AGJENSISE
Kompania Ofron Bashkpunim me Agjensite tjera kudrej nje komisioni i bashkpunimit.
Agjensia fillimisht duhet te informoj kompanin per bashkpunim.
- Dergohet kontrata e kompanise me email ose
- Nenshkrohet kontrata ne zyret e kompanise.
- Per agjensine hapet nje llogari username dhe password.
- Pasi te jepet e drejte ne hyre agjensia identifikohet
- Hyrja ne sistem behet ne cdo kohe ku ofrohet i gjithe sherbimi i shitjes.
- Agjensia mund te blej nje bilete me ndihmen e sistemit.
- Agjensia cdo pasagjer duhet ta pais me bilete te printuar.
- Udhetari duhet te paraqitet ne vendin e nisjes me bilete.
 

QE TE JENI PJESE NA KONTAKTONI
Mob. +355 696900844 ose +355 697244903

  e-mail : [email protected]
skype : heliosofficaldurres